loading...

Firma

DEMARKO SPECIAL TRAILERS

Over alt hvor det finnes en næringsvirksomhet oppstår det også utfordringer. Vi tar oss av de mest utfordrende. DEMARKO SPECIAL TRAILERS er en av de ledende produsentene av trailere og tilhengere til transport av overdimensjonert last. Ansvar er grunnsteinen i driften vår. Det gjelder for alt fra de minste detaljene på traileren til våre kunders virksomhetssukksess. Suksess oppnådd takket være våre løsninger.

Vår bedrift finnes på markedet i allerede 25 år. Vi produserer spesialiserte kjøretøy, typiske og utypiske, realiserte i samsvar med våre kunders individuelle behov. I et kvart århundre har vi tilbudt det mest moderne av teknologi, testet og pålitelige komponenter samt en solid teknisk kunnskap. Vårt mål er å optimalt ivareta transportbransjens krav, designe innovative konstruksjoner og realisere disse på en teknisk pålitelig måte til sammen med andre partner bedrifter. Vi utarbeider og realiserer løsninger tilpasset diverse land, til og med ved ettersalgs service.

Ved å velge vår bedrift vil man bli møtt av et team med eksperter som med sin lidenskap og engasjering vil realisere hver en bestilling. Vi vet hvordan vi kan vinne Deres tillitt – spesialister stoler kun på andre spesialister. Vi forstår oss på hver en bransjes behov og klarer på en effektiv måte å realisere disse. Hos oss finnes det ikke spørsmål uten svar, eller utfordringer som man ikke kan hive seg på. Vi realiserer til og med de mest ambisiøse visjoner. Våre konstruksjoner anvendes av flere transportbedrifter verden over, og fungerer alltid utmerket. Det er nettopp dette som gjelder for tillitt i XXL versjon.


MATEUSZ KOMAREC

STYRELEDER