loading...

PL

Rette semitrailere av serien DEMARKO kommer i to underserier; PLM og PLF med 2 til 6 aksler. 

STOR TILSYN FOR HVER MINSTE DETALJ

Der hvor vi i det det brede spekter holder på med enorme dimensjoner, glemmer vi aldri verken store eller små detaljer. Det er nettopp drivet i retning av perfeksjon som har gjort rett semi serien DEMARKO en av de beste løsningene på dagens marked. Konstruksjonens funksjonalitet, pålitelighet og varighet gjør kjøpet av en semitrailer av serien PL til en vellykket og langvarig investering. 

Vi kan oss på bygge- og energibransjens behov. Vi kjenner utmerket til de strenge kravene innen disse bransjene. Vi sikter til å bli disse bransjenes uunnværlige transporteringselement. Et nært samarbeid med kunden og nøyaktig observasjon av kundens behov gjør at vi hele tiden lærer å gjøre våre semitrailere enda bedre i tillegg til at dette styrker vår markedsposisjon innen dette segmentet. 

FUNKSJONALITET OG ALLSIDIGHET

Våre rett semitrailere er tilpasset både en unikt lang last i tillegg til en høy last. De skaper heller ikke vanskeligheter ved manøvrering ved svingradius på under 2 meter, til og med på en 6-aksler tilhenger. På denne måten hindrer ikke pålastningsmulighetene trailerens manøvrering og gjør det mer komfortabelt for føreren. I samsvar med transportsikkerhet er tilhengerne av serien PL utstyrt med følgende elementer:

 • 9 eller 10 par holdere til festningen av lasten (avhengig av underserien),
 • rader med varmgalvaniserte åpninger for rekkestøttere,
 • fremste vegg med en maksimal høyde på 2 meter som beskytter trekkvognen mot den transporterte lasten. 

Hele PL serien garanterer gjennom sin funksjonalitet og allsidighet en høy transportytelse av en økonomisk karakter. Lengden på disse semitrailerne er den aller viktigste med tanke på lasten. Det er også viktig å effektivt utnytte området under lasteplanet hvor det befinner seg både oppbevaringsrom for aluminiums oppkjøringsramper, og en kurv for reservehjulet. Rett semitrailerne DEMARKO er del inn i to serier: PLM og PLF, og som er spesielt tilpasset til egnet type last. Det fører til at kundene våre kan velge det som passer best til deres egne behov og være sikre på at deres valg vil være tilpasset utmerket til deres konkrete overdimensjonale transportkrav. 

Serien

PLF 2-AXIAL

Holdere til festing av lasten, 3 par i fremste del av vogntoget, LC=min. 5000 daN


Holdere til festing av lasten, 6 par i bakre del av vogntoget, LC=min. 5000 daN


Åpninger for rekkestøttere 8 par


Åpningsrekker for rekkestøttere på tvers av tilhengerens aksler, 3 rader


1 faste aksler, 1 slepeaksel 
schemat

SERIE PLF

Serien PLF består av semitrailere produsert for transport av last med et stort massepunkt. Lasteplanet ligger på en 1360 mm høyde. I 6-aksel versjonen kan man trekke det ut opptil 20 meter. Dette gir store transporteringsmuligheter og sørger for stabilt transport av lasten.

Semitrailere av serien PLF er hovedsakelig for transport av last som:

 • prefabrikkerte betongelementer,
 • krankonstruksjoner.

Ved å bygge sin flåte av DEMARKO rett semitrailere har dere visshet om at dere investerer i den høyeste kvalitet og mulighet. Verdier som danner grunnlag for en sterk ekspansjon, ikke bare i Polen, men også i hele Europa.

 1. TLUttrekkbar lengde 13.660 mm
 2. ELUttrekkbar lengde 6.300 mm
 3. TETotal lende etter uttrekning 19.960 mm
 4. WBredde 2.550 mm
 5. KHTotal lengde 1.150 mm
 6. LHTotal lengde 1.360 mm
 7. FLLenden på fremste lasteplan 4.730 mm
 8. LLLengden på bakre lasteplan 8.930 mm
 9. FOOverheng foran 1.530 mm
 10. ROOverheng bak 2.160 mm
 11. RTVogntogets svingradius 2.310 mm
 12. RATilhengerens svingradius 1.990 mm
 13. ADAkselavstand 1.910 mm
 14. KAAvstand mellom kingbolt og 1. aksel 8.000 mm
 1. Maksimal svingskivelast 18.000 kg
 2. Aksellast 18.000 kg
 3. Vogntogets totalvekt 36.000 kg
 4. Egenvekt 9.000 kg
 5. Tillatt last 27.000 kg

Custom Tailored Trailers

For hver kunde design og produksjon
trailer tilpasset deres behov.

I Demarko tilbyr vi „skreddersydde” løsninger. Det betyr at vi sammen med utvalgte partnerbedrifter, realiserer individuelle ønsker innen: konfigurasjon, driftsmetode og spesialisert tilhenger teknologi, utvalg av ikke-standard-utstyr. 

Finn ut mer

TILBEHØR

Flere funksjoner, komfort eller avansert teknologi?Vi tilbyr en rik pakke med tilleggs alternativer og originalt tilbehør spesielt designet for transportbransjen.

Finn ut mer