loading...

OPPLÆRING

KUNNSKAP ER DEN MEST DYREBARE LASTEN

Vi selger ikke bare tilhengere til våre kunder, men vi streber også etter å overføre kunnskap slik at kundene våre kan bruke tilhengerne på best mulig måte. Dette inkluderer sikkerhet og brukskvalitet. Derfor har virksomheten vår forberedt meget interessant og verdifull opplæringssyklus. Og siden hver tilhenger vi produserer er noe annerledes, er hvert opplæringskurs også unikt.

Spesialisert kunnskap overfører vi i teori, ved å forklare konstruksjonens mulige problemstillinger, og hvordan man i praksis kan sjekke enkelte løsningers funksjonalitet. Mindre erfarne brukere vil vi først og fremst kjøre kurs innen standard bruk av tilhengerne for å gi dem en innføring inn i temaet.

I tillegg overfører vi nødvending informasjon innen sikker kjøringsstil samt sikring av lasten. Vi er klar over at spesialisert transport krever oppriktig forberedelse – derfor vil vi at kundene våre ikke bare skal kunne motta en tilhenger, men også full kunnskap om den. Med dette vil vår påvirkning på kvalitet og sikkerhet av overdimensjonert last være komplett.