loading...

Custom Tailored Trailers

SKREDDERSYDDE LØSNINGER TIL DE STØRSTE FORVENTNINGER

Driften i spesialiserte transportbedrifter baserer seg på individualiserte og unike løsninger. Dette er noe vi har skjønt. Vår bedrift har alltid hatt som mål å være Deres partner i søket og leveringen av de beste løsningene. I DEMARKO lager vi tilhengere som er tilpasset kundens spesialiserte behov.

Hver dag lager vi unike og særskilte prosjekter tilpasset våre kunders behov som fokuserer bl.a. på hvordan tilhengeren skal anvendes, maskiner eller varer som den skal frakte i tillegg til hvordan man kan gjøre det mer komfortabelt for brukerne, dvs. for sjåførene. Utgangspunktet er prosjekter for våre standard tilhengere. Basert på disse kan vi bygge en hvilken som helst samt en mer krevende variant av trailere.

Våre konstruktører sørger for at tilhengeren er i samsvar med kundens forventninger samt at den er i henhold til alle normer og standarder innenfor den Europeiske Union. Vi kan allerede ved prosjekteringsetappen klargjøre en rekke virtuelle situasjoner og tester som gjør det mulig å forberede prosjektet godt før man går videre til produksjonsfasen.

Hittil har vi produsert over 600 tilhengere med modifikasjoner i samsvar med våre kunders spesialbestillinger. Hver en ny modifikasjon er et nytt utviklingssteg for oss i tillegg til en økning i kundens transporteringsmuligheter. Kundene kommer ofte tilbake til oss med stadig flere nye prosjekter.